Veelgestelde vragen

  1. Retourneren
  2. Garantie
  3. Betaling
  4. Verzendkosten
  5. Levering

1. Retourneren

Niet tevreden met het product? Dan kunt u deze terugsturen naar onze postbus. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@product4less.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in Amsterdam. Zodra wij deze hebben ontvangen, zullen wij het product testen en u op de hoogte houden van de verdere afhandeling.
Wij dienen de retour binnen 7 werkdagen ontvangen te hebben. We zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekeningnummer.

Is uw product stuk gegaan of werkt een onderdeel niet? Dat is jammer, maar dat kan gebeuren. U kunt ons een mail sturen naar info@product4less.nl en vermeld je naam, adres en reden van retour. Wij zullen dan de kapotte onderdelen vervangen voor werkende onderdelen. Nadat alles is gecontroleerd en goedgekeurd, krijgt u van ons een track and trace code om uw pakket te volgen.
NB: Zie ook onze algemene voorwaarden over dit onderwerp

2. Garantie

Product4less geeft 1 jaar garantie op alle producten bij normaal verbruik. Bij het aanpassen van het product geldt er een ander garantietermijn. Voor meer informatie daarover raadpleeg onze algemene voorwaarden of stuur ons een mailtje via het contactformulier.

3. Betaling

Bij ons staat veiligheid centraal. Daarom doen wij elke keer ons best om het betalen voor u zo veilig mogelijk te laten gebeuren. U krijgt van ons na elke bestelling een bevestiging van de gemaakte order.

Hieronder treft u de verschillende manieren van betalen bij ons.

- IDEAL : veilig en makkelijk geld overmaken
- Paypal : Betaling via uw vertrouwde PayPal account (toeslag: 3,40%)
- Bankoverschrijving
- Vooraf per factuur

4. Verzendkosten

Voor Nederland en België rekenen wij geen verzendkosten. Alle bedragen zijn al inclusief verzending, tenzij anders vermeld.

5. Levering

Het leveren van uw bestelling hebben wij hoog in het vaandel staan. Zo vinden wij het uiterst belangrijk dat uw pakket zo snel en veilig mogelijk wordt verzonden. En daar zorgen wij voor samen met GLS.

Uw pakket versturen wij met GLS. Bij elke zending met GLS krijgt u een Track and Trace in uw mailbox (mits uw betaling is goedgekeurd). Met de Track and Trace code kunt u uw pakket volgen en er voor zorgen dat u thuis bent als uw pakket wordt geleverd.

Hebt u op werkdagen een bestelling geplaatst voor 14.00 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis*. Voor deze snelle levering dient u te betalen met iDEAL. Wanneer u betaalt door middel van een overboeking, dan wordt uw bestelling meestal 1 tot 2 dagen later geleverd.

*Pakketten naar België kunnen vertraging ondervinden.

Veelgestelde vragen

1 X 150 LED LICHTSTRIP

1 X 150 LED LICHTSTRIP 

5 Meter waterproof RGB LED lichtstrip op rol met 150 LED's 

Verkrijgbaar met handleiding.! 

Langs de wanden van de gang, als omlijsting rond een venster of precies rondom het bed: de LED strips kan je overal plakken dankzij de lengte van 5 meter is er nooit te weinig licht. Met de subtiele verlichting heb je gelijk een goede sfeer. Leuk detail zijn de zelf instelbare kleuren: met de afstandsbediening kunnen de strips in maar liefst 16 kleuren oplichten. De strip geeft voldoende licht en is energiezuinig. Naast de afstandsbediening wordt ook een adapter bijgeleverd.

 

Deze Ledstrip moet je gewoon hebben!!

De voordelen:

♦ Lengte: 5 meter! Op maat te knippen!
♦ In te stellen voor elk gewenste kleur!
♦ Inclusief  adapter!                       
♦ Inclusief afstandsbediening!                                             

♦ Inclusief plakstrip voor makkelijke bevestiging!
♦ Waterbestendig en stofdicht!
♦ Leuk om weg te geven

*Makkelijk te knippen en meteen weer hergebruiken

€ 74,34€ 24,75 excl. btw
€ 29,95 incl. btw